Post by prosrideepconsmilk on Mar 8, 2022 3:04:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fantasy Forest: True Love! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fantasy Forest: True Love! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa zdrojov hack ▞▞▞
▞▞▞ Fantasy Forest: True Love! 2022 version ▞▞▞
Strom8 Studios, vytvoríte "novú" úvodnú obrazovku a "nový názov" pre starú hru...trochu NASNE, ľudia sú naštvaní a naozaj sklamaní. Nechajte ZLÉ hodnotenia...ja?....som tu len kvôli drahokamom v niekoľkých ďalších vašich hrách....vďaka.
Nepáči sa mi, že toľko stoja a aj chov trvá veky
60 MB Ka Game Dsnt si zaslúži 1 hviezdičku tiež...ヾ(。>﹏<。)ノ゙✧*。
Fantasy Forest: Wahre Liebe! Gelegenheitsspiele pfhe
Strašné. Nenávidel som to. Jačmeň sa pridáva, ale nemôžete urobiť nič bez toho, aby vám nešla tabuľa s cieľmi, urobte toto a toto. Najhoršia hra. Mimochodom, horiaci poník by spálil vyvíjajúci sa kvet. Fantázia alebo nie, spojte sa s logikou!!😾😾😾😾
Podobný príbehu o drakovi s menej funkciami, ale oveľa roztomilejšími zvieratami. Plánujte minúť nejaký čas a/alebo peniaze, pretože je ťažké rozšíriť pôdu. Keď sa dostanete na vyššiu úroveň, veľa padá a hra sa stáva nehrateľnou.
NEMÍNAJTE SKUTOČNÉ PENIAZE!!! Kúpil som si balík jemov vo výpredaji za 34,99 dolárov, kúpil som si zviera Thunder Thane, nemohol som si zaň kúpiť habit, poslal som spoločnosti e-mail 10.12.2019 a niekoľkokrát neskôr žiadna odpoveď a teraz je máj 2021 a ja stále nemôžem, ale je to zvyk... Netreba dodávať, že hrám, ale NIKDY som na túto hru neminul ani cent skutočných peňazí!!!!
Merge Truck: Monster Truck Diverse fqkj
Je to epické a môj svet to pridá
Je zábavné hrať sa na zvieratá, ten rozdiel sa mi páči
Neustále padá mimo hry. Zvyčajne vždy, keď sa to dostane k dôležitej časti, keď ste v bojovom ringu alebo keď sa pokúšate získať časti pôdy a je to stále horšie, ak chcete, aby som hral ďalej, vyriešte to!!! Vďaka.
Aby som bol úprimný, toto je moja obľúbená hra. Keď som bol malý, mal som ho tak dlho, potom som ho vymazal. Ale teraz ho mám, hrám ho so sestrou a každé ráno sme tak nadšení, že vidíme, aké vajce dostaneme z chovu. Grafika je dobrá a zvieratá sú tak cool a roztomilé. Páči sa mi, ako existujú dobrodružstvá z rozprávok, turnaje a rebríčky a ako niekedy dokážete chovať Sertonove typy, aby ste získali vzácne a exkluzívne zvieratá. Dobrá práca Storm8.👍😃
Veľa zábavy a veľa krásnych zvierat! Trochu pomaly na rozšírenie územia. Keby som mal dosť miesta na vyliahnutie všetkých mojich zvierat!
Je to také pomalé! Hrával som túto hru pred niekoľkými rokmi ako malý chlapec, ale teraz som veľmi sklamaný. Všetko trvá tak dlho. Nechcem čakať 12 hodín, kým sa mi vyliahne vajíčko.. Aspoň nie na začiatku hry.
Byť mojím obľúbeným..Ale uvedomujem si, že míňam priveľa na chov tých istých zvierat...viac než príliš..príliš veľa..rovnaká blbosť...tmavá voda pre každé zviera bude to isté prekliate zviera.....chovný brloh vysáva tvoje drahokamy...vidím, že sa snažíš zmeniť..ale Dračí les je stále lepší..Aj v druhom nedostaneš nič za to isté zviera. mať obchodný portál..získať niečo za duplikát...Tento len stratíte..Pomyslite na čas potrebný na zrušenie
Veľmi rozrušený.Otočil som sa, aby som vyhral, ale nepodarilo sa mi točiť. Nemôžem odoslať správu z fóra a nemôžem kontaktovať podporu prostredníctvom e-mailu. Ak nemôžem nikoho kontaktovať so žiadosťou o pomoc, môžem sa aplikácie zbaviť
Milujte hru! Len si prajem, aby existoval spôsob, ako obdarovať susedov ďalšími drahokamami.☺ Rozšírenie je však ťažké!😞
Wow, aká hra som práve pestoval lambi
Cerator Klamal si o drakovi pri východe slnka!😿
Väčšinu času je to príjemné, ale keď sa pokúšam ísť do boja, nemôžem.
Stále padá tesne pred otvorením.
Veľmi zle!!!!! Aplikácia sa neotvorí.
Fantasy Forest: True Love! Įprastos temos pyhc
Chvíľu sa hrajte a užívajte si rôzne druhy zvierat.
Zábavná hra. Ideálne na voľný čas.
Všetky dobré veci v hre sa dajú kúpiť iba za zlato. Výzvy nemôžete vyhrať, pokiaľ si nekúpite vylepšenia.
Our Lady Of The Forest - Panta Rhei
Pokúsil som sa kontaktovať podporu a nepodarilo sa. Môj pivoňkový poník je chybný... dalo by sa to opraviť?
grandmother on a remote spot in the forest. Her parents died tragic death in the flood when she was 9. She is desperately craving for true love and first
Je to oslnivá práca
Can true love transform Rapunzel's life for ever? Väzba: brožovaná (paperback), farebné ilustrácie. Rozmery: 239 x 289 mm. Počet strán: 32
Je to naozaj dobrá hra, odporúčam vám zahrať si fantasy príbeh, dostať sa do boja a chovať svoje zvieratá ❤
úžasné! Nikdy som nevedel, že hra môže byť taká skvelá!Táto hra je taká úžasná a raz som dostal opicu, som z nej taká nadšená, pretože som ju rozmnožila a som taká šťastná
zatiaľ sa mi tá hra naozaj páči, ale mám pocit, že je tu niekoľko vecí, ktoré by sa mali zmeniť, napríklad bitky by mali trvať dlhšie a mali by ste dostať viac ako 2 energie na boj a tiež si myslím, že by bolo skvelé mať možnosť navštíviť iných hráčov a môcť tam hladkať zvieratá a dostávať za to peniaze a tiež môcť bojovať s ostatnými hráčmi. by malo tiež trochu uľahčiť rozširovanie výroby potravín.
Parisian artist, who is looking for true love. However, she meets guys that are ... The troop goes on a trip to a forest near the French.
Príliš veľa hlúpych vyskakovacích okien. CELÝ ten prekliaty čas!
Táto hra je zábavná, no chovanie zvierat, vyliahnutie vajec a vývoj trvá príliš dlho. Aj keď je to zábavné, čakanie sa stáva dráždivým, nehovoriac o tom, že zakaždým, keď sa rozmnožíte, je 15 až 20% šanca, že dostanete zvieratá, ktoré chcete...zvyčajne počas udalosti s rozprávkovou knihou. A nakoniec, neexistuje absolútne žiadny spôsob, ako by ste mohli ušetriť dostatok drahokamov na to, aby ste si niečo kúpili v obchode v priebehu niekoľkých mesiacov?... niekoľko mesiacov?
Veľa problémov, grafika sa neustále kazí a teraz nemôžem dostať svoje vajíčka ani zbierať rastliny, pretože sa už nič nezobrazuje správne. Vypne sa späť na moju hlavnú domovskú obrazovku. Veľmi frustrujúce. Ani jednu z udalostí nemôžem prehrať. Toto je na hovno..