(Android) Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire peniaze generátor kódov
Mar 8, 2022 3:10:02 GMT -5
Post by prosrideepconsmilk on Mar 8, 2022 3:10:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ peniaze generátor kódov ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire 2022 version ▞▞▞
Dobre
Stále padá
Je to v poriadku, ale urobte AP rýchlejšie😅
Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire משחק תפקידים vyh
Konečne je to tu a tak sa teším, že si to prečítam
Milujem túto aplikáciu, mal som ju predtým, ale bola vymazaná. Neviem ako, ale MILUJEM ju, pokračujte v dobrej práci
Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire Rollespill xyav
Milujem tieto príbehy, jednoducho si želám, aby ste mohli čítať o kúsok ďalej zadarmo.
WOW
Nefunguje to
Táto hra ma naozaj baví a je naozaj zábavné ju hrať.
má moje meno
Family Mysteries 3: Criminal Mindset Phiêu lưu wzv
Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire როლური თამაშები sdi
Čakal som na Ethena na táááák looooonnngg😭 teraz je to konečne tu! A tiež súhlasím (s komentárom iných osôb nižšie), ak by existovala možnosť prispôsobiť mc a vybrať osobnosť, ktorej by sa dostalo viac pozornosti, ako by mala😔
Páči sa mi tá hra, ale GIRL, za ktorú hráte, má svoj vlastný dizajn, osobnosť a hlavne pohlavie. Možno označovať MC ako oni/ich, prispôsobenie/zbavenie sa zjavného ženského MC dizajnu a poskytnutie väčšieho výberu pre iné osobnosti by urobilo reklamu viacerým ľuďom a mužom by to bolo príjemnejšie! Tiež AP systém je hrozný, dostanete 500 za deň (čo sa rýchlo míňa) a 60(?) Na JEDNO video musíte čakať tri hodiny na pár kliknutí.
Po mesiacoch hrania a po polovici Epizódy 5 sa hra rozhodla vymazať môj postup... S touto aplikáciou som skončil
Nie príliš dobré. Vôbec nie. Postup príbehu je veľmi, veľmi pomalý. Len pár viet každý deň. Hrozný spôsob riadenia hráčskej hry rozdrvil krásu príbehu!
Teraz som dokončil kapitolu 3 a nemôžem pokračovať v hre. Neviete niekto kedy bude 4 kapitola? Veľmi sa mi páčili príbehy Beliatha, Vladimíra a Ivana, takže by som chcel hrať viac.
😉😉😉 Milujem túto hru, ale prečo sú AP také malé, že som práve začal a už skončili no tak to neznášam, zmeň to.😡😡😡
Baví ma to čítať. Odpútavam myseľ od vecí a relaxujem
Voľné kapitoly sú príliš krátke
No....naozaj si chcem prečítať celý príbeh v tejto hre.....ale,.....nemôžem kvôli dimondovi....môžete urobiť niečo ako pozerať video alebo za to zarobiť diamant hra😒😔😔😔😔
Dúfam, že tento príbeh bude romantický a bude mať aj komédiu.😇😍
Ospravedlňujem sa za jednu hviezdičku, ale zakaždým, keď sa pokúsim otvoriť aplikáciu, zobrazí sa mi žiadna e-mailová adresa. Urobte to užitočnejšie a zaujímavejšie 🙂
Celá séria Moonlight je úžasná, je to jedna z najlepších príbehových hier, ktoré som hral za veľmi dlhú dobu. Vrelo odporúčam každú časť tohto príbehu a každú postavu!
Ethan je taký zlý a tak nenávidený, takže ho vôbec nemám rád, takmer tak zlý ako beliath
Milujte každého z nich, ale problém je vo všetkých. Stále dáva "server" správu každé dve alebo tri vety. Musíte opustiť hru a vrátiť sa zakaždým. Veľmi únavné.
Skvelá hra, ale zbavte sa systému AP
Práve som začal a príbeh je zaujímavý. Ale došiel mi Ap, ktorý nevydrží ani jeden dialóg
Dávam tomu dve hviezdičky hlavne preto, že sa k tomu nemôžem dostať ďaleko, pretože AP je ťažké získať, nemôžem si dovoliť kúpiť také veci a 60 AP vám umožní mať menej ako minútu prečítanie vám zaberie len 30 sekúnd. Myslím, že by ste to mali zmeniť, aby sme každý deň získali určité množstvo AP, bolo by to oveľa jednoduchšie, stále môžete mať aj možnosť nákupu pre ľudí, ktorí na to môžu minúť svoje peniaze, počkám do ďalšej aktualizácie, ak sa to nezmení I vymažem to.
Milujem postavy, rozloženie a spôsob, akým sa pohybujete v hre, ALE naozaj nemôžem vystáť systém AP, ktorý hra momentálne má. Dostanete len malé množstvo AP, ktoré je potrebné na pokračovanie, a nemáte možnosť ho doplniť, pokiaľ nezaplatíte! Dokonca som sa pokúsil skontrolovať stránku a podľa FAQ, je to normálne! To je to, čo od vás očakávajú! Takže ak sa to nezmení, bohužiaľ túto hru nebudem hrať dlho. Mal som to len 3 dni a kvôli tomu som stále prilepený na Ch 1.
Je to naozaj úžasné a naozaj sa mi to páči, nemal som žiadne problémy s hudbou alebo chodením do iných miestností, ale mám jednu sťažnosť na hru, že AP je príliš malé a sotva dokážete dokončiť kapitolu STÁLE NA KAPITOLE 3 PRE DOBRO SAKE!!!!! Možno keby existoval spôsob, ako nejakým spôsobom získať späť AP, bolo by to dobré? Viem, že je to trochu veľká zmena v hre, ale opäť je to len môj názor, pokojne robte čokoľvek, ale urobte niečo s AP
Krásna hra, ale je pomalá kvôli nízkej spotrebe energie
Sexy
Strávili ste príliš veľa času vďaka hroznému AP systému, bolo by lepšie, keby ste predali celú hru a nechali hráčov, aby si ju užili vlastným tempom.Čo sa týka príbehu, do určitého bodu bol dobrý, potom ma odrovnali, hlavne tie konce. Bože, naozaj som miloval Ethana, tak sklamaný (T ʖ̯ T)
Zbytoční ľudia
Neviem, ale prečo keď sa dostanem na koniec príbehu, nájde sa chyba a nemôžem pokračovať v hre, prosím, opravte to
Hra je veľmi dobrá ale škoda že nie je v maďarčine
Nebude to fungovať, ale dobré..!
Naozaj si myslím, že táto aplikácia je veľmi úžasná. Páči sa mi to a myslím si, že je to oveľa lepšie ako akékoľvek iné hry, kde sa rozhodujete, čo povedať. Dávam päť hviezdičiek.Milujem milovníkov mesačného svitu, ale na nákup Ap potrebujete peniaze a to vám pomáha hrať, ale nemám peniaze, takže musím hrať ďalší, ale dobrá vec je, že vám na druhý deň dajú Aps 😆
Neustále musíte získavať „ap“ body a na hru nemáte dostatok času....
No, sťahoval som túto aplikáciu a keď som v upozorneniach videl, že aplikácia hovorí „sťahovanie informácií“, odstránil som ju. Po niekoľkých hodinách dostal môj telefón vírus. Takže nikomu neodporúčam hrať.