Post by prosrideepconsmilk on Mar 8, 2022 3:16:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Peace, Death! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Peace, Death! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neomejeno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Peace, Death! 2022 version ▞▞▞
Ko igrate to igro, se vaš um dobesedno prenese v telo pravega mračnega kosca. Smrad teme se te oprime, ko odložiš igro. Začnete videti čudne oblike, zvite v sencah. Nekje v mojem stropu se sliši ritmično trkanje. Moj sostanovalec priseže, da ga ne sliši, a mislim, da se samo boji. Moji sodelavci izginjajo iz moje službe, jaz pa izgubljam ogromno časa v vsakdanjem življenju. Super igra, priporočam vsem. 5 zvezdic.
Prvič, ta igra je fantastična. Neverjetno zapravljanje časa, ko vam je dolgčas, zabavno je, igranje je gladko. Vendar sem naletel na napako, ker zame zvok vedno zveni rahlo zadaj. Ti veš? Na primer, ko youtube izgine in zvok vedno nekoliko zaostaja za tem, kar se dogaja v videu. Razen tega bi mu brez težav dalo 5 zvezdic, vendar ga včasih malce draži napaka.
Ravno danes zaključil. Igra je ok, primerna za kratke seje. Čeprav sem igral boljše brezplačne igre, sem igral tudi slabše, torej 3 zvezdice
vsekakor ni vredno svojega denarja, ampak za tečaje je v redu. bi spet igral
zabavno in zahtevno. Vendar se zdi, da je format za nadgradnje nejasen
Zabavna igra, vendar občasno visi
Želim povračilo denarja in mi ga sploh ni dovolilo začeti!
Peace, Death! Аркадни tqgd
Odlična igra, edina težava je, da se občasno zruši.
Lepa igra za kratek odmor. Sčasoma postaja vse težje. Rad bi videl več mini iger, kot je varna igra. Na splošno bi ga še enkrat kupil.
Snoozefest
Igra je bila zelo dolgočasna
Ni tako slabo, da je zelo zabavno igrati bolj izziv, kot sem mislil, in to je dobro!
Igra je naravnost in dobra izguba časa. 1 zvezdica, ker me nenehno nadlegujete, da ocenite igro
Želim povračilo
Precej kul igra, vsekakor vredna denarja, če potrebujete nov ubijalec časa ali hitro igro spomina.
"Veljavne licence ni mogoče pridobiti, preverite, ali ste kupili ta izdelek." Ne morem dokazati, da sem kupil ta izdelek. Ker ko tapnem gumb 'kupi', se samodejno zažene druga trgovina z aplikacijami. Ne morem nastaviti. ni možnosti nastavitve. kaj naj naredim?
Zabavno, a nekoliko težavno upravljanje. Previdno, ko tapnete stran, lahko besedilo pošlje na napačno mesto. Malo ponavljajoče se. Citati lahko ovirajo iskanje funkcij.
Nesmiseln kliker... Po eni uri je postalo dolgočasno. Liki so zanimivi, vendar med igro ne boste imeli časa prebrati njihovih komentarjev.
Zabavno in zabavno! Resnično morate biti pozorni na podrobnosti
V redu!
Peace, Death! Arkade gnj
Uvesti bi morali neskončni način
Osnovni koncept igre ostaja skozi celotno igro, vendar je dodanih dovolj preobratov, da ostane zabavna in zanimiva do konca.
Tudi to je odlična ideja za igro, potem ko jo prenesete; jezik igre je bil korejščina ali kaj drugega, kar je onemogočalo igranje.
ni vredno denarja
Odlična igra. neverjeten ubijalec časa. preneseno okoli 22. ure. pogledal gor in bila je 2 zjutraj
Peace, Death! არკადული wlh
Precej zabavno, primerno za kratke rafale
To je dobra igra. zabaven zapravljavec časa. črkovanje in uporaba besed v igri sta nekoliko narobe. včasih celo stavek nima smisla. zabavna grafika, mislim, da mi bo po približno dveh tednih postalo dolgčas. 3/5.
Igranje à la Papers, prosim, brez moralnih dilem.
Spider Hero: Superhero Games የአየር ሁኔታ gdv
Videti je kul, vendar komaj razumem, kaj počne kateri od gumbov na zaslonu, mora biti veliko več povratnih informacij in informacij kot le prsti, ki kažejo, kam lahko kliknem. Tudi začetek igre je bil težak; Kdo bi mislil, da je temna silhueta v ozadju gumb START? In zaslon, preden začnete krog in lahko kupite stvari: Ali se lahko pomikate po tem meniju? Upam, da je tako, ker če se komaj dotaknete možnosti, jo kupi brez kakršne koli potrditve. daj no.
Zelo zabavno, nenavadno zabavno ...
To je igra leve ali desne izbire: spusti jih v nebesa ali jih pošlji v pekel. To je preprosta igra, ki se vedno bolj zaveda časa in je zapletena. Spodbuja razmislek.