Post by prosrideepconsmilk on Mar 8, 2022 3:22:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rescue Wings! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rescue Wings! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni vse ▞▞▞
▞▞▞ Rescue Wings! 2022 version ▞▞▞
Odlična igra za ubijanje časa in je tudi res zasvoji♥️
Igra je dobra, vendar je poraba goriva zelo hitra in vedno prikazuje oglase, n ne moremo preskočiti oglasov.... Razjezil sem se in odstranil igro po igranju stopnje 10..
Zabava do sedaj
Sovražim to igro Vsakič, ko jo odprem, se sama zapre. Zaslon bi postal črn, nato pa bi se zaprl. Ponovno sem ga namestil 3-krat, vendar je težava še vedno prisotna. Prosim, odpravite to težavo!!
Slaba igra ves čas, ko potrebuješ gorivo, da narediš karkoli in po koncu goriva ne moreš storiti ničesar, samo čakaš, da je gorivo spet polno.
Slab
Res dobra igra, vendar menim, da je fiziko mogoče izboljšati. Ampak še vedno samo, če sem preveč izbirčen. To je super igra.
Grozno igranje Točenje goriva je zanič. Plačajte za zmago. Odstranjeno
Cpl t20 winners list, Whatsapp plus download android, Live election results north ... Baked bbq chicken wings and drumsticks, Light up glitter snow globe,
Zabavno, a tekmovalno povezovanje je smeti. Plačajte za zmago.
Your mission is to rescue captured British soldiers from a prison in Iran. ... Copy music to your iPod, iPhone, MTP or mass-storage USB player.
Nekako težko čez nekaj časa
Obožujte vizualne slike! Všeč mi je igranje! Za začetek bi rad videl malo manj oglasov in več goriva, vendar razumem razlog. Bi priporočal!
Upravljanje zagonskih odtisov android je zahtevano za prenos drugih ... Your mission is to rescue captured British soldiers from a prison in Iran.
Te aplikacije nisem mogel odpreti na svojem Huawei honor 7. Ne vem, v čem je težava.
Dodati bi morali več življenj ali zmanjšati porabo življenja. Igra je zabavna, vendar je trajanje igranja kratko
ne maram nadzora
dobro
Rescue Wings! Arcade hyb
To je dobra igra, vendar res sovražim, kako ti ne uspe, če enkrat udariš v letalo, tudi v vodi
Lets Party
Ne deluje najslabša igra doslej............BULL SHITTTT... 🐖🐖🐖najslabša igra everrreeeer....THELLLL...... PROSIM POPRAVITE HROBE.... ZAHTEVA Z MOJE STRANI..$_$$_$$_$●_●◐.̃◐
Dostojna igra
Odlična igra, vendar oglasi ne delujejo, tako da moram počakati 1 uro, ko končam svoj fule
Rescue Wings! Arkada oixy
Varstvo Spomenikov Journal for the Protection of Monuments
Polno dodatkov....
Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se
Dodajte možnost nagiba za nadzor ravnine
Ena zvezdica, ker ta igra sili k gledanju oglasov.
Res, res si želim bolj realističnih trenutkov in ja
Resnična izguba časa, to je hudo, vendar mu manjka zabave, kontrole so nekako nenavadne, igranje je, da le zadremaš, da ne gori nič drugega
... Klima , Live , Troja , Perica Jerković , Milijarda , Pef Lj Spletn , Arkadne Igre ... Otroški , Leponex , Vaje , Alples , Severnoameriška , Rescue
Ne bi smel imeti plina
Letenje me razjezi.
Ni možnosti za mojo težavo, na vašem spletnem mestu se igra ne odpre na mojem telefonu oppo f1s, prosim odpravite to napako
Google Imágenes ya nos permite compartir GIFs en Android desde ...
Blokiranje igre, dokler se ne povežete s tekmovalcem, je super neuspešno.
M dobro
Smešno je, da pes leti z letalom. Všeč mi je, da je zelo kul, grahika je dobra, ocenjujem pet zvezdic na tej igri cpool👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Energy System me prisili, da odstranim, ne da bi igro poskusil dovolj.
Sovražim dejstvo, da je ta igra res precenjena za dobro igranje in kar naprej sesa denar iz tebe, niti ni tako zanimiva.
Odlična igra. edini in najbolj moteč primer je oglaševanje
Dober koncept, odlična izvedba. Cenim razvijalce, ki nenehno posodabljajo igro in jo izboljšujejo. Prejšnja številka: Že nekaj časa mi vedno znova govori, naj posodobim aplikacijo. Toda posodobitev ni na voljo, kaj daje? Zadnja posodobitev, ki mi je bila prikazana, je v1.9.1(162) 2. aprila 2020. Uredi: Podpora mi je pomagala rešiti težavo. Ponovno sem namestil igro, počistil prostor za shranjevanje in nato znova povezal igro s svojim fb profilom. Sinhroniziral je moj napredek in pripravljeno.
Najslabši kontrolniki v igri ... Tudi video funkcije niso tako gladke, kot bi morale biti. Zaradi tega postane zelo težko nadzorovati letalo.
... Nočni , Android Thermal , Avtopralnica , Prenos Snov , Analiza Zemlje ... Zaposleni , Volkswagen , Shellac , Ryzen 5 2600 , Rescue Night , Ariston
Intuitivno igranje z minimalističnim in kreativnim dizajnom igre. Možno je nadaljevati s preprostim ponavljanjem ravni (wo p2w), vendar po 5., 6. stopnji hitro postane dolgočasno. Ponovljivost zasnove iger je omejena.
Rescue Wings! ஆர்கேட் fzdg
Dobro za priložnostne igre. Toda sovražite te oglase
Island War Strategické jvv
Najboljša igra, ki ste jo kdaj videli, vendar ni na voljo brez povezave