Post by prosrideepconsmilk on Mar 8, 2022 3:25:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Helix Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Helix Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Helix Jump 2022 version ▞▞▞
Ta aplikacija ni pričakovana, je zabavna.Morda je zabavno, vendar je moj telefon povzročil virus in težavo z zaslonom. Moral sem popraviti svoj telefon, pa tudi telefon mojih prijateljev. Moja prijateljica je imela telefon na 100% in ga je celo noč pustila napolnjenega. Zjutraj je poskušala vklopiti telefon, saj ga je izklopila, in ni šlo. Zato je morala tudi ona popraviti. Ko sva oba izbrisala helix jump, so naši telefoni delovali veliko bolje. sem nezadovoljen.
Ta igra je super
Vredu je
Helix Jump แอ็กชัน mjr
zabavno, vendar je bilo preveč oglasov. Sredi igre podvoji količino oglasov, nato pa zahteva, da plačate, da jih odstranite. je zabavno in zasvoji, vendar ima veliko oglasov in je res zaostajanje. ne bi vlagali časa ali prostora za shranjevanje v to igro. BTW, prezrite vse ocene s 5 zvezdicami o igranju, ki ne prepoznajo dejstva, da JE PREVEČ OGLASOV! (čestitke tistemu, ki je naredil 2 milijona ocen s 5 zvezdicami, ki vse govorijo isto, nikogar niste preslepili)
najbolj grozna igrica ever👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odlično!
Super igra, preveč pa je reklam in predolge so.
Trenutno igra ni v dobrem stanju. Na začetku igre ne morete niti mimo zaslona. Ta pregled bo posodobil, ko bo popravljen, ker je ta posodobitev videti zelo obetavna. Prav tako je preveč oglasov. Te igre ne bom odstranil in nato znova namestil, ker sem na ravni 1257 in ne želim izgubiti svojega napredka. Zakaj lahko ta aplikacija nastavi alarm? To je igra!
Helix Jump Action pwo
Kul igrica😀
Zelo mi je všeč
Ta igra se boste počutili, jezen, ampak čez nekaj časa boste počutili omiliti in vesela, da ste prenesli igro. Ima dobre kakovosti, če imate novejšo različico telefona. Jaz bi zelo priporočam vsakomur, ki ima rad puzzes in vseh različnih kart vsakič. Definitivno s petimi zvezdicami vreden igre. Ta igra bo tudi, da se počutite, kot da gre v nedogled. Ker obstaja več kot 100 ravni, ljudje, ki so lile bi se nikoli ne konča zmaga všeč, kot tudi. Hvala sestre za izdelavo sem dobil igro. Obožujem to.
Najboljša igra vseh časov
Tako hitro sem se naveličal. vsaka raven je enaka, vendar le drugačne barve.
Ta igra bi lahko bila odlična, dal bi ocene 5 zvezdic, če ne bi bila tako moteča.Je zelo zasvojenost, a frustrirajoče, ko se ne odzove in se nato nenadoma zažene, zaradi česar padeš na ravni in moraš začeti znova. Dokončanje vsake stopnje traja tako dolgo, da se mi zdi, da bi opustil aplikacijo in našel nekaj drugega. Nadležno je, da se zdi, da skoči na oglas sredi igranja, zaradi česar se morate znova zagnati. Pot do številnih oglasov, kot so se pritoževali tudi drugi.
Poglejte, ta igra mi je bila najprej všeč. Prišel sem do stopnje 600 in bilo je zabavno, čeprav ni postajalo postopoma težje. Zabavno je bilo biti samo žoga, ki je poskušala premagati ovire, potem pa je prišla najnovejša posodobitev... Preseči 6 stopenj, nato pa dobi skrinjo za nagrade! Super, kajne? NAPAKA. Kliknil sem na gumb 'Predvajaj oglas', da bi videl, kakšne so skrinje, vendar sem imel približno 4 minute poskočen zaslon na skrinji, kar me je spravilo v klepet. Ne izgubljajte časa. Oprosti Voodoo. Posodobitev ni bila dobra.
Zelo mi gre ta igrica😀😀😀
Ta igra je v redu. Zasvojenost, izguba časa, malo zabavno. Težava prihaja z najnovejšo posodobitvijo. Ne morem igrati! Vstopi v igro, žoga se izstreli naravnost po kupih nivojev z mestnimi zgradbami in se ne bo premaknila, ko doseže mojo trenutno raven (65). Dogaja se vlečenje, tapkanje, ponovni zagon igre, ponovni zagon telefona, beleženje. To je treba popraviti, do takrat pa bo ta objava objavljena. Hvala vam.
Na splošno je to dobra igra. Je dokaj enostavno, ima veliko oglasov, kar je eden glavnih razlogov, zakaj ni igra s 5 zvezdicami. Drug razlog je za ta hrošč, ki se zgodi enkrat v modri luni. Uporabil bom zeleno puščico, potem pa gre naprej in se nikoli ne ustavi. Lahko bi imel zelo visok rezultat in igra se ne bo ustavila. Morate zapustiti igro, da jo spravite v delo, in odstrani napredek s te ravni, je zelo nadležno. Prosim, popravite to. Igra se vsake tolikokrat pokvari, vendar ni tako slabo.
Zelo zabavna aplikacija brez težav, fantastična aplikacija
Nekatere spremembe so me zelo motile. Ne morete več spremeniti vrste brizganja in zdaj je tu funkcija skrinje, ki je izjemno nesmiselna, saj vam, kolikor vem, ni treba uporabljati kovancev za nič. Točkovni sistem ni več takšen, kot je bil, ne ohranjate več točk, ki ste jih imeli, ko ste končali stopnjo in napredovali na naslednjo. Prav tako včasih igra napake in umreš, ko ne bi smel. A razen tega je v redu igra, včasih jo igram, ko mi je dolgčas.
Naj naj naj igrica. Pa full lahko.💗🔥💗🥞🍫
bilo je super, dokler mu ni bil všeč ta pisani del, kjer piše 66, čeprav sem na stopnji 100 in nekaj na ravni "66" je prenehalo delovati. V številnih nedavnih pregledih se je to zgodilo tudi. Čakal sem več kot 2 tedna, če se to ne popravi, bom odstranil aplikacijo in je ne bom znova namestil. Čutim, da bo to počelo veliko ljudi. To je zagotovo moja najljubša igra, zato jo prosim popravite. Upam, da je še kakšna posodobitev, ki bo to popravila. Ne bi rad odstranil te igre. Res je super
to je dobra igra in zelo mi je všeč.Eden od razlogov je ta, da vam ni treba klikniti Start, stran je hitra, kot se začne. Še en razlog, zakaj so nekateri tako zelo lahki. Rad si jih predstavljam kot odmor, tako da se naredi v enem poskusu, nekateri pa so težki in včasih potrebujem izziv tu in tam, ko je težko in sem se veliko trudil, izstopim in grem naprej naslednji dan in to opravim. Zato aplikacijo ocenjujem s 5 zvezdicami
Je dober zapravljalec časa. Resnično se morate osredotočiti, da pridete skozi ravni (no, vsaj jaz se moram. Težko se osredotočim na stvari). Preden sem moral izbrisati aplikacijo, sem se dobro uvrstil med 400. Ko sem imel še nekaj slik, mi je zmanjkalo prostora na telefonu. Vsi bi morali res poskusiti. Čestitamo Helix jump. Pravkar ste prejeli moje prve pozitivne povratne informacije
Ta igra je super in jo igram približno 2-3 ure na dan in minilo je le 3 dni in dosegel sem raven 65 z rezultatom 19097 in mislim, da je to precej dober rezultat. Edina stvar, ki jo želim od razvijalcev, je, da igri dodajo nadzor občutljivosti, tako da, če komu ni všeč privzeta občutljivost, jo lahko spremeni glede na svojo raven udobja. Hvala za tako dobro Igro!!
Preveč reklam
Ta igra mi ni všeč, ker je tako dolgočasna in je vsak zemljevid enak, samo barva. Prosimo, naredite druge zemljevide drugačne. Edit: Žal mi je, da je pravzaprav zelo dobra igra, pravkar sem se je naveličal, zdaj pa sem jo spet namestil in se mi zdi ta igra zanimiva.
Heroes Charge Игре улога izr
Super igra, vendar reklame na 20s, da je več reklam kot igre... prosm
Vroče smeti je dobesedno zasuto z oglasi in je smeti, ki se ne more igrati, zaradi nje vsaki dve igri ali celo vsaki igri, ko dobiš oglas, razumem kot en ali dva vsakih 20 minut ali približno, ampak vsaki 2 sekundi je sranje odstranjeno
v redu. Včasih sem oboževal to igro in sem jo igral ves čas, vse do najnovejše posodobitve. zdaj, ko odprem igro, se prikaže čudovit zaslon, žoga pa pade na raven 55 in kar naprej odbija. ne morem se premakniti ali zapustiti nazaj v glavni meni. je res moteče, še posebej, ker sem imel več kot 1000 stopenj, preden se je igra zlomila.
Igrajte 15 sekund. Glejte oglase 10 sekund. In glasnost oglasov je nenormalno glasna in jo je treba dvakrat zapreti. Noro.
Helix Jump Akcja bmzs
Preveč je dodatkov. Po dveh ali treh krogih je dodatek. Tudi krogi so zelo kratki, zaradi česar se zdi, da se oglasi vedno pojavljajo. Mislim, da bi bila igra brez ali manj dodatkov veliko boljša in bolj prijetna.
To je odlična igra, njena pomanjkljivost pa so oglasi. Razumem, da je to brezplačna igra in da morate igrati oglase, da dobite plačilo, vendar ste nekako goljufanje ljudi. Ko sem se dotaknil za nadaljevanje, se je predvajal oglas. Bila sem res jezna, ker bi se lahko kar oživela. Prosim, popravite to. P.S. Obožujem nove posodobitve!
To je res dobra igra za igranje, ko vam je dolgčas! Je super
Ta igra je zelo zabavna in zasvoji. Težko je nehati igrati! Helix Jump je neverjetna igra za ubijanje časa ali za ubijanje časa. Lahko je stresno, a to je večinoma, ko izgubiš. Všeč so mi različne barve v vsakem krogu in kako lahko spremeniš, kako izgleda žogica in šopek žogice.Igra ne zavzame veliko prostora na vaši elektronski napravi. Helix Jump je dobra igra, da se naučite svojega občutka za smer in nadzora svoje jeze. Priporočam to igro! Dobro opravljeno!👍👍👍
Helix Jump Aksi vodp
Sprva sem zelo užival v tej igri, vendar je njena mehanika grozna. Žoga pusti odtis, kje je nazadnje pristala, in bilo je več primerov, ko sem pristal v varnem območju in sem moral znova zagnati celotno raven, ker je igra mislila, da sem pristal v rdečem. In obratno je bilo večkrat, ko sem jasno pristal na rdeči in se ni nič zgodilo ... Na višjih nivojih, kjer je pomembna natančnost, je skoraj dobesedno nemogoče plezati, ker je mehanika iger tako grozna.
Ta igra mi ni preveč všeč!!!!