Post by prosrideepconsmilk on Mar 8, 2022 3:31:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slash \u0026 Roll: MMORPG Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slash \u0026 Roll: MMORPG Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Slash \u0026 Roll: MMORPG Online 2022 version ▞▞▞
Точно това, което търсех. Хубаво и бързо. Сега само те добавят някои куестове, за да правят допълнителни пари и скъпоценни камъни .. ние ще бъдем .. златни👀
Всичко е наред. Нещо, което да убие времето
Оооооооо
Best Fiends - Match 3 Puzzles Vabaajamängud abl
Страхотното забавление се нуждае от повече режими, но все пак е много забавно
Фантастична игра. Би било много по-добре, ако има безплатни скъпоценни камъни всеки ден.
Забавна проста игра за прекарване на време
страхотен
Slash & Roll: MMORPG Online રોલ પ્લેઇંગ nrj
Тази игра може да е добра, но в някакъв момент е скучна. В крайна сметка се биете с ботове. Ако искате повече играчи, трябва да надстроите тази игра. Тази игра изглежда добре, но пропуска нещо.
Забавно, лесно и приятно. Определено за младежи и възрастни. Добра работа екип!
Страхотен
Готино и различно
Странно
Страхотна концепция!
Pay2win, но все пак се забавлявайте малко
Забавно и лесно, хубава графика
Ууууу!
Забавно
Обичам го
Харесва ми завъртането на тази тема „Превъртане и напредък“. Но 2 неща, които го правят лошо. 1. Ролките са наистина лоши, когато умножите по 3 и нагоре. 2. Ценообразуването и мащабът на това, което предлагат, са смешни. Повечето игри, тематични като тази, ви предлагат толкова много, че ви кара да искате да купите още тласък. Но SaR, никога не бихте искали да купите нещо от усилването, тъй като ви дава толкова малко за цената и просто да въртите повече и да получите малко или нищо. Така че нищо отгоре на нищо за огромна цена.
Имате нужда от повече съдържание за правене.
Най-добрата игра на годината imo. Вълнуващ геймплей, хардкор битки и удивителна графика. Харесай го. Определено 5 звезди.
Страхотно
Приличен
Бързо и лесно
Всъщност наистина харесвам тази игра. Невероятен убиец на времето, но и конкурентен.
Хубаво е, но много се заплаща да спечелиш за съжаление
Не мога да вляза, след като го играя за първи път..моля, поправете тази грешка
Забавна игра. Може да се използва повече съдържание.
Страхотна игра, просто добавете още съдържание! Рекламирайте го повече!
Толкова забавно, когато най-накрая се присъедините към клан, който има активни играчи .... Особено когато се състезавате с други, наистина толкова забавно ... Тази игра има толкова много в бъдещето няма търпение 🥰🥰🥰
Забавна игра, надявам се да дойдат и актуализации!!
Лесен за стартиране, лесен за lvl, малко повтарящи се, но повечето игри вече са дни
Наистина добра игра, енергията свършва бързо и няма история, но мисля, че ще се развие в наистина забавна игра 👌
Засега се наслаждавам на играта... лесен убиец на бездействие!
Нулев геймплей, нулево съдържание
моля, подкрепете имейлите ми! този персонал е толкова неактивен, бих одобрил играта? слушайте, преглеждайте игри като "Battle Legion" и "Hero Zero", с толкова много награди за F2P играчи, които не могат да играят за 5 минути, докато загубят 50 енергийни точки... и добавете опция за гледане на реклами за награди
Приличен, търсех различен стил на игра, тъй като това е базирано на енергия и малко заплащане, за да спечели стил, но като цяло е добър убиец на времето
Страхотна игра, лесна за игра и разбиране; Имам предложение подаръците, които могат да бъдат заявени/използвани, трябва да бъдат на върха на списъка с подаръци/история.
Играта е балансирана. Изисква хората да останат активни. Радващите се артикули са само козметични. Мисля, че ако играта беше по-голяма, битките между гилдиите нямаше да са толкова едностранни. Не разбирам съвсем точковата система, в която се казва, че получавате 2 точки за това, че сте губещата страна при защитата на кула. По принцип получавате 1 точка за участие в загубена битка на гилдията. Радвам се, че играта не позволява злоупотреби, държи играчите опитомени и управлявани. Въпреки това заплащането за спечелване на битки на гилдията е някак досадно.Трябва да дам на това 5 звезди за най-скучната безсмислена игра....... Стигнах почти ниво 6, но ми свърши енергия, така че не мога да продължа да играя. Това отне по-малко 10 минути. Сега чакам енергията да се запълни, колкото и време да отнеме. Има опции за по-бързо презареждане на собствения си джоб, това е..... Добър екип за развитие на работа продължавайте с упоритата работа.
Това е пикап и игра за малко нещо като игра. битките са константа, това е нещо като изтребен боец, но завоите са спонтанни. Героите изглеждат страхотно, изкуството е хубаво, битката със зарове е солидна.
Забавно!
Ех
Gg
Доста забавна, честно казано, интересна идея
Харесва ми.
Страхотна игра за прекарване на времето
Продължете да търкаляте, търкаляйте
Много добра идея, но имаме нужда от АКТУАЛИЗАЦИИ
Глупаво... нищо забавно в подслушването