Post by campsnugdelgeoprom on Mar 8, 2022 9:38:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодова примогема ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish Offline 2022 version ▞▞▞
Learn Spanish Offline การศึกษา jzhj
Зашто не можете да промените глас? Избрисаћу ову апликацију након што напишем ову рецензију. Не би требало да будем приморан да чујем глас овог дубоког човека. Не смирује или опушта или не жели да учим.
Обожавам то
Глас је ужасан, али осим тога, тај безобразни глупан!
Морам да научим како да изговорим речи, ово нема звук. Добро само за оне који већ имају нешто шпанског иза себе и могу да кажу шта су прочитали.
Велика подршка...!!
Мислим да је одлично, али ако тражите да се ваше име преведе на шпански, то вам неће дати одговор, али све у свему, то је супер апликација
Веома корисно, препоручујем дис апликацију за свакога ко искрено жели да научи шпански
Лако је разумети
То је одличан начин да почнете да причате шпански. Звук је јасан и једноставан за коришћење.
Одлична апликација. Управо оно што је потребно за брзо учење.
волим спинш
Ова апликација је добра.... свиђа ми се до сада, иако су јој потребна нека питања.
срање је
Врхунска апликација за учење шпанског језика.
Веома гд апликација
Не можемо да уклонимо огласе
Није тако лоше, али са опцијом претраживања само да се истражи неколико речи од датих би било боље.
Свиђа ми се предавање
брзо иде
Прилично добро!То је кул
Racing Fever: Moto રેસિંગ uwm
Једноставно и сажето. Једноставан за коришћење. Добро помагало за учење. Препоручити
Добра апликација, али не могу се претраживати све речи
Learn Spanish Offline 교육 ssbt
Апликација је добра, али не можете пронаћи све речи које тражите у апликацији
Заиста је добро. Много ми је помогло у учењу шпанског
Веома ми се допала ова апликација јер је од велике помоћи. Овде могу лако пронаћи било коју реч и реченицу. То је веома корисна апликација коју сам икада видео. Можете га користити и без интернета. Дакле, ако имате било какав проблем у страној земљи, можете лако комуницирати са људима помоћу ове апликације
Learn Spanish Offline Vzdělávání kfuu
нагласак тако густ да је готово немогуће разумети
Апликација је добра, стварно ми се свиђа, али требало би да побољшају глас
Свиђа ми се ова апликација и увек причам шпански по цео дан и моја породица се смејала ономе што ја причам, али моји таленти моји таленти
Ово је најбоља апликација за почетнике попут мене. Научио сам неколико шпанских фраза.Ова апликација ће вам омогућити да комуницирате на шпанском као професионалац ако преузмете и одвојите време да проучите оно што учите.
добра апликација
Ок нема проблема
Преспор је за преузимање, заглавио се на Инсталирање...
фер..
Није ми се допао његов говор .. па чак и неке основе су одсутне као граматички део итд.
Лоша апликација
Мислим да би требало да волите да се бавите славним шпанским тако да може бити забавно јер је заиста досадно и не могу то научити овако, извини.
Лепо је да сада учим шпански да је тако лако са овом апликацијом
Апликација је одлична, али од последњег ажурирања недостају неки преводи на шпански и тако је досадна 💔. Бивши је био бољи од овога.
Чак ме и не учи ничему што ти не треба, тражи себе ако ми не верујеш
Платио сам ову апликацију!! Обавио сам ажурирање сада добијам огласе као да нисам платио, о чему се ради? И то само када ради у 90% времена само се руши, пазите да не ажурирате ову апликацију!!!
Лоше
👍🏾
Learn Spanish Offline Onderwijs xcxp