Post by campsnugdelgeoprom on Mar 8, 2022 9:44:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız para ▞▞▞
▞▞▞ Drive Ahead! Sports 2022 version ▞▞▞
Oyun acilmiyor !!!
Bu oyuna 3 yıldız veriyorum çünkü 1. Yarışta çoğunlukla güçlendiriciler var ve sonra 5 rakip kazanıyor, bu yüzden başlangıçta güçlendiricileri kaldırmanızı öneririm
OYUNLA Drive Ahead! Sports (MOD, sınırsız para) v2.20.7 en az Android sürümü gerektirir. Gereksinimleri karşılamıyorsa Android telefonunuzu güncellemelisiniz.
iPad oyunları: iPad için en iyi oyunların seçimi - TabletZona
yağmurdan denize girmek yenerken kaleye takılıyorum
Bilgisayarlar için tam sürüm web Selçuk Sports Hd Apk İos İndir %100 ... Drive ahead sports apk arşivleri ANDROID OYUN CLUB Selçuk Sports HD
Ben bunun üzerine yüklemiştim ama olmayacaksın bu oyun bir yıldız bile haketmez 😠😡😡😠😠😤😤😠😠😡😡😡😡😠😠😠😠😠😡🤬😠😡👹👺😈😈😈😈😈😈😈😈😠😡😤😤 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈👺👹👹😈👿👿👿👿👿👿👿😈😈💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔 😤😤😤😤😤😤🤬🤬🤬🤬🤬🤬😠😠😠😠😠😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡🤬 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😠😠🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Benim oyunum hep ayakta duruyor
Bu çok mükemmel bir oyun ama neden ileri sürüş oynayamıyorum, ileri sürüşte arama yaptığımda otomatik olarak kaldırıldı, sadece ileri sürüş sporlarını gösteriyor Google oyun hizmetlerine bağladım lütfen indirmeme yardım edin şimdiden teşekkür ederim Saygılar
Çok iyi oyun vidiyo çekiyom 4 yıldız
Drive Ahead! Sports Esportes odns
oyundan atıyor ve bunu yaşıyor cihaz yaşıyor
Lastiğim sıkışmaya devam etti, meh.
Drive Ahead! Sports Sports gwm
Çok garip fizik
Oyun fena deil ancak sürekli donuyor bu kendine geliyor.donma sorununa başlamak için arkadaşlarımı tavsiye ederim.
Aslında harika bir şey, yalan söylemiyorum, yarış pisti bana Mario Kart'ı hatırlatıyor, süper harika Bu oyunu 7 yaşımdayken çok seviyorum Ve onu çok sevdim, normal Drive'ı seviyorum, aslında çok muhteşemdi ! 😃😃😃
Mad GunZ shooting games online Märulimängud kwe
Bu olacak mı altın ne için için tek yol para olabileceği kadar küçük bi şey bu oyun en kısa süreden kaldırılır ve ayrıca o 5 olan yıldız yorumları da belli bir boyut botunuz olacak
Yeni birisi için fazla abartılı zor saçma
Güzele benzer şekilde indireceğim nasıl bir oyun
Eski Draive sporlarını önde istiyorum çünkü örneğin yarış, voleybol, basketbol ve daha pek çok mod oynayabilirsiniz, ancak şimdi sadece bir futbol oyunu bu yüzden oyunu sildim
Yan i güzele benziyo olsada yani beğendim
Bu oyunda bazı reklamlar olabilir ama eğlence bulmanın en iyi yolu bu ve alıştırma botu fena değil. Genel olarak bu oyunu seviyorum.
Yani temelde bu oyunu seviyorum, harikaydı ama bir süredir oyun oynamamıştım ve devam ettiğimde yarış modunun nerede olduğunu merak ettim ve yeniden açtım güncellendi ve şimdi sadece futbol umurumda değil ama ben yarış ve basketbol modlarını sevdim, lütfen lütfen tekrar ekleyin lütfen. not. Farklı modlarla çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
hala bozuk reklam, bir Unity gizlilik mesajı
rl
Drive Ahead! Sports oyunuyla ... “Drive-Ahead-Sports-2.20.7-Mod-Oyunindir.club.apk” uygulamasını indirin ve açın. ... Kategori: Android Spor.
Çok güzel bir oyun ama benim tek bir sorun var hep aynı canı sıkılıyor vu yorumum
Yapabileceğim en kötü şey futbol için turnuva modu bu oyun çöp. Basketbol, futbol, hokey, yarış, golf, futbol, vb her türlü sporu oynayabildiğiniz zamanlar hoşuma gitti. Ayrıca, sahip olduğunuz telefon/tablet türüyle de ilgisi var mı?
Oyunu oynamak için bile enerji ödemeniz gerekiyor ve bunu düzeltmek için 1 kez oynamak için 15 dakika beklemeniz gerekiyor. korkunç fizik
Golf oyununu hic sevmedim degistirin modu lutfen geri kalini guzel
Oyun çok eğlenceli ve bu kadar glitchy olmasaydı şiddetle tavsiye ederim. Bu korkunç. Oyun başlıyor ve gecikmeler nedeniyle çok geridesiniz veya başka biri gecikme nedeniyle puan alırken hareket edemiyorsunuz
Diğer sporlara ne oldu sadece futbolu görebiliyorum
yani fena deyil
Hiç beğenmedim orijinal oyununa göre çok sıkıcı bide sadece futbol var buda bir özellik Ama farklı modlar olumlu yorum yapmak için şu anda için 2 yıldız
Şu yeni golf güncellemesi artık çok kötü oldu.Golfü hiç beğenmedim.Yetenek değil beleşçilik oyunu.Bir de para için videomda videonun beni atıyor ve para etmiyor.Baya oynuyodum bu oyunu.Bir oyun daha çöp.
ben drive ileri 3yıl önce de oynamistim ve şu anda iyiyim ama eskiden daha fazla şimdi hep topla eski rakiplerinin kafasina vurmaya calisiyodun en azindan eskisi gibi mod eklerler
Güzel bir oyun ama daha iyi olabilirdi ve biraz uzun olduğu için 4 puan verdim.
İyi ama biz etkinlikler ve daha iyi bir gafix istiyoruz
Bu oyun harika ama oyunda bir sorun var, spora katıldığımda hep gecikiyor!!
S*** dışında bir şey elde etme olasılığı korkunç
bu oyunu indiremiyorum
Botlar aldatıcıdır ve oyun adaletsizdir, oynamayın çünkü kötü türde yaratıcılar açgözlüdürler. Ayrıca çok sayıda reklam. NEFRET EDİN! 0 maç kazandım ve profesyonelim... o yüzden zahmet etme...
Seviyorum çünkü bu spor ve spor yapıyorum ve içinde futbol var
La aq çok oyunculu oynanıyor yukledim yok